Контактирајте нè

Пополнете го формуларот и ќе Ве контактираме што е можно поскоро. Нашиот тим е среќен да одговори на Вашите прашања.

Детали за адреса/контакт:

ул. „Ќемал Сејфула“ бр. 35, нас. Бутел 1000 Скопје, Македонија
arseni_jovkov2004@yahoo.com
+389 (02) 2611-195

Општа комуникација

За општи прашања, вклучително и можности за партнерство, Ве молиме испратете е-пошта arseni_jovkov2004@yahoo.com.

Logo

СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

  • ул. „Ќемал Сејфула“ бр. 35, нас. Бутел 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: +389 (02) 2611-195
  • Е-пошта: arseni_jovkov2004@yahoo.com

Мапа со локација