Басен со прашања за интерни испити

Тука може да ги најдете прашањата за интерните испити за државна матура на македонски и албански наставен јазик.

Потребно е да се најавите со Вашето корисничко име и лозинка за МС Тимс.

Документи

Галерија

Logo

СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

  • ул. „Ќемал Сејфула“ бр. 35, нас. Бутел 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: +389 (02) 2611-195
  • Е-пошта: arseni_jovkov2004@yahoo.com

Мапа со локација