Почеток на учебната година / Fillimi i vitit shkollor

Почитувани колеги и ученици!
Ве информираме дека новата учебна 2022/2023 година ќе започне на 01.09.2022 година (четврток) со следниот распоред :
I (прва) година - 8.00 часот
III (трета) година - 9.30 часот

II (втора) година - 13.30 часот
IV (четврта) година - 13.30 часот

Ви посакуваме среќен и успешен почеток !

Të nderuar nxënës dhe mësimdhënës,
Ju informojmë se viti i ri shkollor 2022/2023 do të fillojë më 01.09.2022 (e enjte) edhe  atë me orarin si vijon:

Vitet e para - ora 08.00
Vitet e treta - ora 09.00

Vitet e dyta- 13.30
Vitet e katërta - 13.00

Ju urojmë fillim të mbarë dhe vit mësimor të suksesshëm!

Документи

Галерија

Logo

СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

  • ул. „Ќемал Сејфула“ бр. 35, нас. Бутел 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: +389 (02) 2611-195
  • Е-пошта: arseni_jovkov2004@yahoo.com

Мапа со локација