Завршни сметки за 2016 година

Во документи (десно) може да ги погледнете завршните сметки 60312, 78531, 78546, 78550, 78565, 78710 и 90314 за 2016 година.

Документи

smetka-za-60312
Зачувај
smetka-za-78531
Зачувај
smetka-78546
Зачувај
smetka-78550
Зачувај
smetka-78565
Зачувај
smetka-za-90314
Зачувај
smetka-za-78710
Зачувај

Галерија

Logo

СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

  • ул. „Ќемал Сејфула“ бр. 35, нас. Бутел 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: +389 (02) 2611-195
  • Е-пошта: arseni_jovkov2004@yahoo.com

Мапа со локација