Најнови активности

Меморандум за соработка со Ревизорско тело за ревизија на ИПА фонодови

Меморандум за соработка со Ревизорско тело за ревизија на ИПА фонодови

На 12 октомври, 2021 година, СЕПУГС „Арсени Јовков“ склучи моморандум за соработка со Ревизорското тело за ревизија на ИПА фондови. Со овој меморандум се воспоставува тековна соработка за развој на стр...

Прочитајте повеќе...
„Да заѕвониме за финансиска писменост“ (Ring the Bell for Financial Literacy 2021)

„Да заѕвониме за финансиска писменост“ (Ring the Bell for Financial Literacy 2021)

Пилот - проектот „Виртуелна берза“, чиј главен носител е СЕПУГС „Арсени Јовков“ под водство на Донка Ристеска, наставник по група економски предмети, а спроведен во соработка со Македонската берза А...

Прочитајте повеќе...
Евтопска недела на мобилност

Евтопска недела на мобилност

Во организација на Град Скопје, а по повод Европската недела на мобилност, на 22 септември, 2021 година, низ улиците во центарот на Скопје се организираше настанот Ден без автомобили. Во оваа манифестација, која веќе премин...

Прочитајте повеќе...
Започна реализацијата на феријалната практика за учебната 2020/2021 година

Започна реализацијата на феријалната практика за учебната 2020/2021 година

На 1 јули, 2021 година започна реализацијата на феријалната практика за учебната 2020/2021 година. Феријалната практика е во времетраење од 10 работни дена и е задолжителна за сите ученици од прва и втора година. Оваа учебна година феријалната пра...

Прочитајте повеќе...
Награди на општинскиот и регионалниот натпревар по англиски јазик за учениците на СЕПУГС „Арсени Јовков“

Награди на општинскиот и регионалниот натпревар по англиски јазик за учениците на СЕПУГС „Арсени Јовков“

Тимот по англиски јазик и оваа година се врати со неколку награди од натпреварите организирани од страна на ЕЛТАМ, акредитирани од страна на Министерството за образование и наука за организирање на натпревари по англиски јазик за средни учили...

Прочитајте повеќе...
Прво место на државниот натпревар „Најдобар бизнис концепт“

Прво место на државниот натпревар „Најдобар бизнис концепт“

Во периодот од 17.10.2019 г. до 13.11.2019 г. беше одржан националниот натпревар „Најдобар бизнис концепт 2019“ во организација на Македонија 2025, Национален центар за развој на иновации и претприемачко учењ...

Прочитајте повеќе...

Најнови известувања

СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

Нашето училиште е секогаш на располагање доколку имате некакви прашања.

^
Контактирајте нè
Logo

СЕПУГС „Арсени Јовков“ – Скопје

  • ул. „Ќемал Сејфула“ бр. 35, нас. Бутел 1000 Скопје, Македонија
  • Телефон: +389 (02) 2611-195
  • Е-пошта: arseni_jovkov2004@yahoo.com

Мапа со локација