.

Арсени Јовков

Контакт

Адреса:
Костурска бб нас. Бутел 1000 Скопје, Македонија

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 (02) 2611-195 / +389 (02) 2613 – 066

Факс: +389 (02) 2612-813

http://www.arsenijovkov.edu.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:
Секретар - Локал 11
Портирница - Локал 14
Благајник - Локал 15
Помошник директор за настава на македонски јазик - Локал 13

Помошник директор за настава на албански јазик - Локал 16

Марија
Дренковска - Стојановска

 

BRO-baner-14a

 

matura-baner-14

 

2 Logo DIC

 

CSOO-14-web

 

header-mk

 

 

fb