.

  ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН СОСТАНОК НА ПАРТНЕРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ВО УТЕНА – ЛИТВАНИЈА

  КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК СО КООРДИНАТОРИТЕ ОД ПАРТНЕРСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ФОРМИТЕ И ДИНАМИКАТА НА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТНИТЕ АКТИВНОСТИ

internacionalen1 internacionalen2

 

internacionalen3  internacionalen4 
internacionalen5  internacionalen6 

 

 

Марија
Дренковска - Стојановска

 

BRO-baner-14a

 

matura-baner-14

 

2 Logo DIC

 

CSOO-14-web

 

header-mk

 

 

fb